Oferte Arges

Situat in partea central-sudica a tarii a tarii, judetul Arges este bogat atat in monumente ale naturii cat si in frumuseti create de mana omului.
Muntii Fagaras, Iezer, Piatra Craiului, Leaota, Papusa precum si muntii Fruntii si Chitu iti ofera peisaje de vis precum si trasee montane care merita sa fie parcurse.
Varful Moldoveanu din Fagaras este cel mai inalt varf din Romania, avando inaltime de peste 2.544 de metri. Nici varful Negoiu, de 2.535 de metri, nu se lasa mai prejos, reprezentand o adevarata provocare pentru alpinisti. De asemenea culoarul Dragoslavele-Rucar-Bran te va impresiona cu privelistea oferita.
Barajul Vidraru si Lacul Vidraru, situate pe cursul raului Arges, dateaza din anul 1965 si au fost facute pentru productia de energie electrica. Barajul are peste 160 de metri inaltime, iar lacul o suprafata de 393 hectare.
Un alt loc ce merita vizitat pe timp de iarna este hotelul de gheata de la Balea Lac. Inca din anul 2005 hotelul se reconstruieste din  blocuri imense de gheata scoase chiar din lacul glaciar Balea Lac.


Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Cautare rapida