Corporate - Congrese - CIRSE
Oferte CIRSE

Site Congres: http://www.cirse.org/
CIRSE 2013: 14-18 Septembrie, Barcelona- Spania

 

De la prima sa reunire în 1985, congresul anual CIRSE a devenit  ptafroma principala pe plan european pentru interventionisti. Astăzi aduna mai mult de 250 de ore de sesiuni de workshop-uri si simpozioane. CIRSE oferă pentru mai mult de 6.000 de participanți ocazia ideală de a-si sporii cunoștințele cu privire la procedurile imagine-ghidate minim invazive și a-si prezenta cele mai recente descoperiri de cercetare.
Congrese anterioare au avut loc în ora
șe precum Copenhaga, Lisabona și Valencia, iar interesul comunității pentru acest congres este in continua creștere în fiecare an,ajungand de la 300 de participanti in 1993 la mai mult de 6.000 în 2012.
În plus fa
ță de întâlnirea anuală, CIRSE oferă reuniunile de primăvară educaționale axate pe embolizare (GEST Europa) și oncologie interventionala (ECIO).
În scopul de a satisface nevoile educa
ționale ale radiologilor interventionali si a altor profesionisti medicali pe tot parcursul anului, CIRSE oferă o bază de date on-line de învățământ - ESIR.org - video featuring, prezentari PowerPoint din congrese CIRSE trecute, etc

 


Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Cautare rapida