Voucher de vacanta cadou

Dupa bonusurile in bani, turismul este cel mai puternic instrument motivational.
JUST TRAVEL are capacitatea de a va pune la dispozitie o varietate de idei pentru motivarea membrilor echipei dumneavoastra.

Poate doriti sa creati o schema de tip incentive pentru managementul firmei sau pentru un dealer, avand turismul ca si recompensa. Putem aranja acest lucru pentru dumneavoastra, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji in ceea ce priveste complicata logistica a organizarii si premierii in cadrul calatoriilor de tip incentive. Aceste calatorii sunt organizate de specialisti care pot lucra impreuna cu echipa dumneavoastra de vanzari pentru a dezvolta varianta potrivita pentru motivarea echipei sau a distribuitorilor.

Schemele de tip incentive pot fi foarte simple, prin oferirea de vouchere de calatorie sub forma de cadou pentru angajatii dumneavoastra sau complexe, prin crearea de variante de calatorie special ‘croite’ pentru echipa sau agentii dumneavoastra.

Suntem de asemenea experimentati in managementul evenimentelor promotionale si a ofertelor speciale organizate impreuna cu terte parti.

Cautare rapida