Corporate - Teambuilding - Prahova
Oferte Prahova

Pe Valea Prahovei se gasesc o serie de statiuni renumite cautate de catre turistii din Romania dar si din strainatate, pentru peisajul deosebit care-l ofera prin amplasarea acestor statiuni, pentru sporturile de iarna practicate aici, pentru efectele curative oferite si pentru multe altele. Printre cele mai importante dintre aceste statiuni, se numara: Azuga, Breaza, Busteni, Cheia, Sinaia si Slanic.
Azuga - statiune climaterica, un important centru turistic si punct de plecare catre cabanele din
Muntii Bucegi, situata la 77 km nord-vest de orasul Ploiesti, la o altitudine de 950 metrii. Azuga este o statiune in plina dezvoltare, ce ofera turistilor partii de schii de cea mai buna calitate precum si un telescaun.
Breaza - statiune climaterica aflata la o altitudine de 450 metrii, in Subcarpatii Prahovei, la o distanta de 40 km nord-vest de Municipiul Ploiesti.
In Breaza se poate intra din DN1 Bucuresti - Brasov, intre Km 95,5 si Km 106,5. Orasul este asezat la sud de orasul Comarnic si la nord-vest de Campina, avand drept vecine comuna Cornu la est si comunele Adunati si Talea la vest.


Cautare rapida